DOLAR
34,26
0,08%
DOLAR
EURO
37,62
0,35%
EURO
GRAM ALTIN
2875,29
0,18%
GRAM ALTIN
BIST 100
9132,30
0,00%
BIST 100
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

GSRAY - GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. 3. MENFAAT SAHİPLERİ

09 Ekim 2024 Çarşamba, 18:57

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1346416

Dosyalar:



3. MENFAAT SAHİPLERİ 2024-10-09
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
3.1. Menfaat Sahiplerine İlişkin Şirket Politikası
Kurumsal internet sitesinde tazminat politikasının yer aldığı bölümün adı İnternet Sitesinde bulunmamaktadır.
Çalışan haklarının ihlali nedeniyle şirket aleyhine kesinleşen yargı kararlarının sayısı 5
İhbar mekanizmasıyla ilgili yetkilinin unvanı Kurumsal Yönetim Komitesi ,Denetimden Sorumlu Komitesi
Şirketin ihbar mekanizmasına erişim bilgileri [email protected]
3.2. Menfaat Sahiplerinin Şirket Yönetimine Katılımının Desteklenmesi
Kurumsal internet sitesinde, çalışanların yönetim organlarına katılımına ilişkin olan iç düzenlemelerin yer aldığı bölümün adı Başta Şirket çalışanları olmak üzere, menfaat sahiplerinin Şirket yönetimine katılımını destekleyici mekanizma ve modellerin geliştirilmesine gayret edilmektedir.
Çalışanların temsil edildiği yönetim organları Çalışanlar ile ilişkileri yürütmek üzere ayrıca bir temsilci atanmamıştır. Çalışanlardan herhangi bir yönde ayrımcılık yapıldığı konusunda şikâyet alınmamıştır. Şirket çalışanlarının görev tanımları ve dağılımı ile performans ve ödüllendirme kriterlerinin belirlenmesi çalışmaları, kurumsallaşma faaliyetleri kapsamında devam etmektedir.
3.3. Şirketin İnsan Kaynakları Politikası
Kilit yönetici pozisyonları için halefiyet planı geliştirilmesinde yönetim kurulunun rolü Kurumsal Yönetim Komitesi'nin çalışmaları çerçevesinde, gerektiğinde Yönetim Kurulu sürece dahil olmaktadır.
Kurumsal internet sitesinde fırsat eşitliği ve personel alımı ölçütlerini içeren insan kaynakları politikasının yer aldığı bölümün adı veya politikanın ilgili maddelerinin özeti Şirketimizin kurumsal internet sitesi "sportif.galatasaray.org" adresinde "Yatırımcı İlişkileri" sekmesi altında "Etik Kuralları" bölümünde "Çalışanlara Karşı Sorumluluklar" başlığı altında yer almaktadır. http://cdn1.galatasaray.org/files/sportif/etik-kurallar.pdf
Pay edindirme planı bulunup bulunmadığı Pay edindirme planı bulunmuyor (There isn't an employee stock ownership programme)
Kurumsal internet sitesinde ayrımcılık ve kötü muameleyi önlemeye yönelik önlemleri içeren insan kaynakları politikasının yer aldığı bölümün adı veya politikanın ilgili maddelerinin özeti Şirketimizin kurumsal internet sitesi "sportif.galatasaray.org" adresinde "Yatırımcı İlişkileri" sekmesi altında "Etik Kuralları" bölümünde "Çalışanlara Karşı Sorumluluklar" başlığı altında yer almaktadır. http://cdn1.galatasaray.org/files/sportif/etik-kurallar.pdf
İş kazalarıyla ilgili sorumluluk sebebiyle şirket aleyhine kesinleşen yargı kararı sayısı 0
3.5. Etik Kurallar ve Sosyal Sorumluluk
Kurumsal internet sitesinde etik kurallar politikasının yer aldığı bölümün adı Şirketimizin kurumsal internet sitesi "sportif.galatasaray.org" adresinde "Yatırımcı İlişkileri" sekmesi altında "Etik Kuralları" bölümünde yer almaktadır.
Kurumsal internet sitesinde kurumsal sosyal sorumluluk raporunun yer aldığı bölümün adı. Kurumsal sosyal sorumluluk raporu yoksa, çevresel, sosyal ve kurumsal yönetim konularında alınan önlemler Bulunmamaktadır.
İrtikap ve rüşvet de dahil olmak üzere her türlü yolsuzlukla mücadele için alınan önlemler Şirketimizin kurumsal internet sitesi "sportif.galatasaray.org" adresinde "Yatırımcı İlişkileri" sekmesi altında yer alan Etik Kurallar içerisindeki çeşitli maddelerde bu konular irdelenmektedir.

BIST'te yer alan şirketler ile ilgili KAP gelişmelerini, KAP haberlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Datalar Matriks'ten alınmakta ve gecikmeli olarak sayfalara yansımaktadır. Sayfadaki içerikler bilgilendirme amacı taşır, yatırım tavsiyesi değildir.

KAP NEDİR?

KAP, yani Kamuyu Aydınlatma Platformu sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistemdir.

EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL