DOLAR
34,26
0,08%
DOLAR
EURO
37,63
0,36%
EURO
GRAM ALTIN
2872,44
0,08%
GRAM ALTIN
BIST 100
9132,30
0,00%
BIST 100
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

ARZUM - ARZUM ELEKTRİKLİ EV ALETLERİ SANAYİ VE TİCARET A.Ş. İhraç Tavanına İlişkin Bildirim

09 Ekim 2024 Çarşamba, 21:16

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1346434
Özet Bilgi
VDMK İhracına İlişkin Yönetim Kurulu Kararı Alınması
Yapılan Açıklama Güncelleme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Düzeltme mi ?
Hayır
Yapılan Açıklama Ertelenmiş Bir Açıklama mı ?
Hayır
Yetkili Organ Karar Tarihi
09.10.2024
İhraç Tavanı Tutarı
1.500.000.000
Para Birimi
TRY
İhraç Tavanı Kıymet Türü
VDMK-VTMK
Satış Türü
Nitelikli Yatırımcıya Satış
Yurt İçi / Yurt Dışı
Yurt İçi
Ek Açıklamalar
Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. (III-58.1) sayılı Varlığa ve İpoteğe Dayalı Menkul Kıymetler Tebliği kapsamında Birleşik İpotek Finansmanı AŞ (Türkiye Menkul Kıymetleştirme Şirketi-TMKŞ) tarafından kurulan TMKŞ Arzum Birinci Varlık Finansmanı Fonu'nun (Fon) ihraç edeceği VDMK için Sermaye Piyasası Kuruluna yapılacak başvuruda belirtilmek üzere VDMK ihraç tavanının 1.500.000.000.-TL olarak belirlenmesine, ayrıca ihraç tavanı içinde yapılacak olan ihraç tertip işlemleri için Fon ile imzalanacak Varlık Devir Sözleşmeleri kapsamında belirlenecek kredilerden oluşan kredi portföyünün Fon'a devredilmesine, Arzum Elektrikli Ev Aletleri Sanayi ve Ticaret A.Ş.'nin (III-58.1) sayılı Varlığa ve İpoteğe Dayalı Menkul Kıymetler Tebliği (Tebliğ) kapsamında Birleşik İpotek Finansmanı Anonim Şirketi ("Türkiye Menkul Kıymetleştirme Şirketi-TMKŞ") tarafından kurulan TMKŞ Arzum Birinci Varlık Finansmanı Fonu'nun ('Fon') ihraç edeceği Varlığa Dayalı Menkul Kıymetin ("VDMK") nominal değerinin %5'ini Tebliğ'in Risk Tutma Yükümlülüğü ile ilgili 10'uncu maddesine istinaden satın almasına, Tertipler halinde yapılan VDMK ihraçlarında bu yükümlülüğün; i. Kredi derecelendirme notu olmayan veya aynı derecelendirme notuna sahip VDMK tertipleri olması durumunda, her bir tertipten eşit ya da oransal olacak şekilde veya ii. Farklı kredi derecelendirme notuna sahip VDMK tertipleri olması durumunda, en düşük kredi kalitesine sahip tertip veya tertiplerden olacak şekilde uygulanmasına karar verilmiştir. Kamuoyu ve yatırımcılarımızın bilgilerine sunulur.

BIST'te yer alan şirketler ile ilgili KAP gelişmelerini, KAP haberlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Datalar Matriks'ten alınmakta ve gecikmeli olarak sayfalara yansımaktadır. Sayfadaki içerikler bilgilendirme amacı taşır, yatırım tavsiyesi değildir.

KAP NEDİR?

KAP, yani Kamuyu Aydınlatma Platformu sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistemdir.

EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL