DOLAR
34,26
0,08%
DOLAR
EURO
37,62
0,35%
EURO
GRAM ALTIN
2875,29
0,18%
GRAM ALTIN
BIST 100
9132,30
0,00%
BIST 100
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

GSRAY - GALATASARAY SPORTİF SINAİ VE TİCARİ YATIRIMLAR A.Ş. 2. KAMUYU AYDINLATMA VE ŞEFFAFLIK

09 Ekim 2024 Çarşamba, 18:57

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1346416

Dosyalar:



2. KAMUYU AYDINLATMA VE ŞEFFAFLIK 2024-10-09
Dil Seçimi
Dil seçimi
Türkçe
İngilizce
2.1. Kurumsal İnternet Sitesi
Kurumsal internet sitesinde 2.1.1. numaralı kurumsal yönetim ilkesinde talep edilen bilgilerin yer aldığı bölümlerin adları Şirketimizin kurumsal internet sitesi "sportif.galatasaray.org" adresinde "Yatırımcı İlişkileri" bölümü altında ve "Hakkında" bölümü altında yer almaktadır
Kurumsal internet sitesinde doğrudan veya dolaylı bir şekilde payların %5'inden fazlasına sahip olan gerçek kişi pay sahiplerinin listesinin yer aldığı bölüm Şirketimizin kurumsal internet sitesi "sportif.galatasaray.org" adresinde "Galatasaray Sportif A.Ş.'nin Ortaklık Yapısı" başlığı altında yer almaktadır.
Kurumsal internet sitesinin hazırlandığı diller Türkçe
2.2. Faaliyet Raporu
2.2.2. numaralı kurumsal yönetim ilkesinde belirtilen bilgilerin faaliyet raporunda yer aldığı sayfa numaraları veya bölüm adları
a) Yönetim kurulu üyeleri ve yöneticilerin şirket dışında yürüttükleri görevler ve üyelerin bağımsızlık beyanlarının yer aldığı sayfa numarası veya bölüm adı 1.Genel Bilgiler -> d.Yönetim Organı ve Personel Sayısı -> I. Yönetim Kurulu ve Komiteler"
b) Yönetim Kurulu bünyesinde oluşturulan komitelere ilişkin bilginin sayfa numarası veya bölüm adı 1.Genel Bilgiler -> d.Yönetim Organı ve Personel Sayısı -> I. Yönetim Kurulu ve Komiteler"
c) Yönetim kurulunun yıl içerisindeki toplantı sayısı ve üyelerin toplantılara katılım durumu bilgisinin sayfa numarası veya bölüm adı "1.Genel Bilgiler -> d.Yönetim Organı ve Personel Sayısı -> I. Yönetim Kurulu ve Komiteler"
ç) Şirket faaliyetlerini önemli derecede etkileyebilecek mevzuat değişiklikleri hakkında bilginin sayfa numarası veya bölüm adı Finansal Durum
d) Şirket aleyhine açılan önemli davalar ve olası sonuçları hakkında bilginin sayfa numarası veya bölüm adı Faaliyet raporunun "Hukuki Konular" bölümünde yer almaktadır.
e) Şirketin yatırım danışmanlığı ve derecelendirme gibi hizmet aldığı kurumlarla arasındaki çıkar çatışmaları ve bunları önlemek için alınan tedbirlere ilişkin bilginin sayfa numarası veya bölüm adı Bulunmamaktadır.
f) Sermayeye doğrudan katılım oranının %5'i aştığı karşılıklı iştiraklere ilişkin bilginin sayfa numarası veya bölüm adı Faaliyet raporunda "1.Genel Bilgiler" bölümünde "c.Şirket'in Sermaye Ortaklık Yapıları" başlığı altındadır.
g) Çalışanların sosyal hakları, mesleki eğitimi ile diğer toplumsal ve çevresel sonuç doğuran şirket faaliyetlerine ilişkin kurumsal sosyal sorumluluk faaliyetleri hakkında bilginin sayfa numarası veya bölüm adı Bulunmamaktadır.

BIST'te yer alan şirketler ile ilgili KAP gelişmelerini, KAP haberlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Datalar Matriks'ten alınmakta ve gecikmeli olarak sayfalara yansımaktadır. Sayfadaki içerikler bilgilendirme amacı taşır, yatırım tavsiyesi değildir.

KAP NEDİR?

KAP, yani Kamuyu Aydınlatma Platformu sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistemdir.

EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL