DOLAR
34,14
-0,08%
DOLAR
EURO
37,06
-0,20%
EURO
GRAM ALTIN
2954,76
0,59%
GRAM ALTIN
BIST 100
9002,34
0,52%
BIST 100
USD/TRY
Döviz Çevirici
TRY
USD
EUR
Hesapla

MUP YBJF - AKTİF PORTFÖY AYBÜKE SERBEST (DÖVİZ) ÖZEL FON Fon Sürekli Bilgilendirme Formu

17 Ekim 2024 Perşembe, 17:38

Orjinal Link:

https://www.kap.org.tr/Bildirim/1349276
Fona İlişkin Bilgiler
Temel Alım Satım Bilgileri
Alım Satım Saatleri
Alım Satım Yerleri
Alınabilecek Asgari Pay Adedi
Nemalandırma Esasları
Diğer Önemli Bilgiler
Yatırımcıların BIST Pay Piyasası'nın açık olduğu günlerde saat15:30'a kadar verdikleri katılma payı alım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir. BIST Pay Piyasası'nın açık olduğu günlerde saat 15:30'dan sonra iletilen talimatlar ise, ilk pay fiyatı hesaplamasından sonra verilmiş olarak kabul edilir ve izleyen hesaplamada bulunan pay fiyatı üzerinden yerine getirilir. BIST Pay Piyasası'nın kapalı olduğu günlerde iletilen talimatlar, izleyen ilk iş günü yapılacak ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden gerçekleştirilir. BIST Pay Piyasası'nın yarım gün açık olduğu ve hisse takasının gerçekleşmediği günlere denk gelen talimatlar, talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunulacak pay fiyatı üzerinden gerçekleştirilir.
Aktif Yatırım Bankası A.Ş.
A Grubu katılma payı alım talimatı karşılığında tahsil edilen tutar, o gün için yatırımcı adına Aktif Portföy Para Piyasası (TL) Fonunda nemalandırılmak suretiyle bu izahnamede belirlenen esaslar çerçevesinde katılma payı alımında kullanılır. B Grubu katılma payı alım talimatı karşılığında tahsil edilen tutarlar ise nemalandırılmayacaktır.
Alım talimatının verilmesi sırasında, talep edilen katılma payı bedelinin Kurucu tarafından tahsil edilmesi esastır. Alım talimatları pay sayısı ya da tutar olarak verilebilir. Kurucu, talimatın pay sayısı olarak verilmesi halinde, alış işlemine uygulanacak fiyatın kesin olarak bilinmemesi nedeniyle, katılma payı bedellerini en son ilan edilen satış fiyatına %20 ilave marj uygulayarak tahsil edebilir. Ayrıca, katılma payı bedellerini işlem günü tahsil etmek üzere en son ilan edilen fiyata marj uygulanmak suretiyle bulunan tutara eş değer kıymeti teminat olarak kabul edebilir. Talimatın tutar olarak verilmesi halinde ise belirtilen tutar tahsil edilerek, bu tutara denk gelen pay sayısı fon fiyatı açıklandıktan sonra hesaplanır.
Yatırımcıların BIST Pay Piyasası'nın açık olduğu günlerde saat 15:30'a kadar verdikleri katılma payı satım talimatları talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden yerine getirilir. BIST Pay Piyasası'nın açık olduğu günlerde saat 15:30'dan sonra iletilen talimatlar ise, ilk fiyat hesaplanmasından sonra verilmiş olarak kabul edilir ve izleyen hesaplamada bulunan pay fiyatı üzerinden yerine getirilir. BIST Pay Piyasası'nın kapalı olduğu günlerde iletilen talimatlar izleyen ilk iş günü yapılacak ilk hesaplamada bulunacak pay fiyatı üzerinden gerçekleştirilir. BIST Pay Piyasası'nın yarım gün açık olduğu ve hisse takasının gerçekleşmediği günlere denk gelen talimatlar, talimatın verilmesini takip eden ilk hesaplamada bulunulacak pay fiyatı üzerinden gerçekleştirilir. Katılma payı bedelleri; iade talimatının, BIST Pay Piyasası'nın açık olduğu günlerde saat 15:30'a kadar verilmesi halinde, talimatın verilmesini takip eden ikinci işlem gününde, iade talimatının BİST Pay Piyasası'nın açık olduğu günlerde saat 15:30'dan sonra verilmesi halinde ise, talimatın verilmesini takip eden üçüncü işlem gününde yatırımcılara ödenir. BIST Pay Piyasası'nın yarım gün açık olduğu ve hisse takasının gerçekleşmediği günlere denk gelen talimatların gerçekleştirilmesi hisse takasının gerçekleştiği ilk iş gününde yapılır.

BIST'te yer alan şirketler ile ilgili KAP gelişmelerini, KAP haberlerini bu sayfadan takip edebilirsiniz. Datalar Matriks'ten alınmakta ve gecikmeli olarak sayfalara yansımaktadır. Sayfadaki içerikler bilgilendirme amacı taşır, yatırım tavsiyesi değildir.

KAP NEDİR?

KAP, yani Kamuyu Aydınlatma Platformu sermaye piyasası ve Borsa mevzuatı uyarınca kamuya açıklanması gerekli bildirimlerin iletildiği ve kamuya duyurulduğu elektronik sistemdir.


  • ALTIN GRAM - TL 2954,76 0,59%
  • ALTIN ONS 2691,64 0,67%
  • BIST 100 9002,34 0,52%
  • DOLAR/JAPON YENI 150,234 0,397%
  • DOLAR/KANADA DOLARI 1,37906 0,28579%
  • DOLAR/RUS RUBLESI 96,75 -0,1548%
  • DOLAR/TURK LIRASI 34,1444 -0,0802%
  • EURO/DOLAR 1,0825 -0,3333%
  • EURO/TURK LIRASI 37,0645 -0,1969%
  • STERLIN/DOLAR 1,30079 0,1378%
EKONOMİST YENİ SAYI
Ekonomist Dergisini takip etmek için abone olun.
ABONE OL