Yenilenen Toyota Corolla satışa çıktı, fiyatı duyuruldu

Toyota, Corolla modelinin 2024 yılı için yeni teknoloji ve daha fazla standart donanımla şubat ayı itibariyle satışa sunulduğunu duyurdu.

03 Şubat 2024 | 17:10
Son Güncellenme: 05 Şubat 2024 | 09:19

Şirketten yapılan açıklamaya göre, Corolla yeni versiyonu Vision Plus ve mevcut Dream, Dream X-Pack, Flame X-Pack ve Passion X-Pack versiyonlarıyla satışa sunuluyor. Açıklamanın detayları şöyle:
 

1

YENİLENEN TOYOTA'DA NELER DEĞİŞTİ?

Açıklamaya göre yenilenen Corolla’da yeni model yılı geçişiyle artık 3. Nesil Toyota Safety Sense Güvenlik Sistemi tüm versiyonlarda standart olarak yer alıyor.
2

HANGİ ÖZELLİKLER VAR?

Toyota Safety Sense 3 paketinde ön çarpışma önleyici sistem, trafik işareti algılama sistemi ve kavşakta çarpışma önleme, proaktif sürüş desteği, acil durum sürüş durdurma sistemi ve güvenli çıkış asistanı gibi özellikler yer alıyor.
3

VISION PLUS BAŞLANGIÇ PAKETİNDEN İTİBAREN...

Vision Plus başlangıç paketinden itibaren geri görüş kamerası, kendiliğinden kararan iç dikiz aynası, sesli komut sistemi, elektronik park freni gibi donanımlar standart olarak bulunuyor.
4

ÜST VERSİYON ÖZELLİKLERİ

Açıklamaya göre Vision Plus versiyonuyla ilk kez sunulan Toyota Touch 9 inç multimedya sistemi ise sezgisel kullanımı kablosuz Apple CarPlay ve kablosuz Android Auto akıllı telefon bağlantı özellikleriyle birleştiriyor. Yenilenen Corolla'nın üst versiyonlarında ise premium led farlar, kablosuz şarj ünitesi, Nanoe-X hava temizleme teknolojili çift bölgeli otomatik klima ve sürücü-ön yolcu koltuk ısıtma gibi özellikler yer alıyor.
5

YENİLENEN TOYOTA COROLLA SATIŞ FİYATI

Toyota, yenilenen Corolla'nın 1 milyon 165 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıktığını duyurdu.
6


7